Autor: Silja Oja • 6. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lipuvabriku uus juht on Karina Tõeleid

Novembrist juhib Lipuvabrikut Karina Tõeleid, kes varem töötas ettevõtte turundusjuhina kokku 10 aastat. Ettevõtte senine juht Milla Asmu jätkab pärast 19 aastat juhitööd samas ettevõttes müügialal.

Lipuvabrik on Eesti vanim liputootja (tegutsenud 20 aastat), ka Eesti Vabariigi Presidendi lipud tulevad siit. Põhiliselt toodetakse Eesti ja teiste riikide lippe, vimpleid ja logolippe. Ainukesena Eestis toodetakse eksklusiivseid aplikatsioontehnikas esinduslippe, millele lisandub üha enam kliente ka Skandinaaviast.

Lippudele lisaks valmistab vabrik ka oma logode, sümboolika ja sõnumitega tekstiili- ja reklaamtooteid (fotodega padjad, logoga lipsud, rätid, puhv-torusallid, kotid jms), trükib disaineritele kangaid ning õmbleb etnomustrites tooteid. Lipuvabrik kuulub Põhjamaade Liputootjate Seltsi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700