Autor: Silja Oja • 24. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas lugude jutustamise kunsti oma äri heaks ära kasutada

Ükski bränd ei pea tootma sisu. Brändidel on vaja olla huvipakkuv, relevantne, nõutud, imetletud ja ihaldatud. Paraku on sisuturundus tänapäeval tõenäoliselt parim viis nende eesmärkide saavutamiseks. Kuidas aga saada teada, milline sisu töötab ning millal, kus ja kuidas seda kasutada? Nendele küsimustele aitab vastuseid leida Briti sisuturundusekspert Alex Marks, kes viib 11. novembril WAZZAPi raames läbi workshopi "Introduction to Content Strategy". Tule osalema! Praegu veel soodushinnaga 199 €  + km.

WORKSHOPI TUTVUSTUS:

Ükski bränd ei pea tootma sisu. Brändidel on vaja olla huvipakkuv, relevantne, nõutud, imetletud ja ihaldatud. Paraku on sisuturundus tänapäeval tõenäoliselt parim viis nende eesmärkide saavutamiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700