Autor: Silja Oja • 26. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbanki uus turundusdirektor on Arno Pae

Swedbanki turundus- ja partnersuhete osakonna juht Lola Tehver teatas, et lõpetab oma töösuhte pangaga ja võtab kuni aprillikuuni 2015 aja maha, liitudes "kliimapõgenike klubiga". Lola töökohused võtab üle Arno Pae, kes siiani töötas Swedbanki e-kanalite osakonna juhina.

Arno Pae töötab Swedbankis alates 2011. aastast. Varasemalt on ta juhtinud meediaagentuuri OMD. Lola Tehver töötas Swedbankis alates 2010. aastast. Turundus- ja partnersuhete osakonna juhiks sai ta aastal 2013.

"Võtsin julguse kokku ning otsustasin ellu viia ühe oma unistustest - liitun kliimapõgenike klubiga. Pakin novembris oma sukeldumisasjad  ning lähen vaatan, kuidas Aasias inimesed elavad ning millega tegelevad. Lõpetan oma töösuhte pangas selle kuu lõpuga. Minu ametikohustused võtab üle Arno Pae. Aprillis olen Eestis tagasi ja loodetavasti veel tegusam kui kunagi varem," rääkis Lola Tehver.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700