Autor: Silja Oja • 24. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mediabrands Digital otsib projektijuhti

Konkursi tähtaeg on 5. oktoober.

Keda me otsime?

Otsime oma meeskonda strateegilise mõtlemise ja müügifookusega projektijuhti, kelle ülesandeks on olemasolevatele ja uutele klientidele parimate digimeedialahenduste leidmine. See positsioon on segu strateegist, projektijuhist ja müügijuhist ehk nagu näed – otsime multitalenti. Sinu koostööpartneriteks on lisaks Eesti suurimatele klientidele erinevad digi- ja loovagentuurid, kellega koostöös sünnivad tulemuslikud digikampaaniad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700