Autor: Silja Oja • 19. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika: Veebipood suurendab ka tavapoe müüki

Kliendid, kes eel-ostlevad e-poes, kulutavad rohkem raha tavakaupluses. Tänapäeval pole enam olemas e-kaubandust, on olemas KAUBANDUS, millest ei saa e-kaubandust enam lahutada.  Best Marketing Clubis esinesid Baltika müügi- ja turundusdivisjoni direktor Kati Kusmin ja turundusosakonna juht Jaanika Terasmaa. Loe kokkuvõtet klubihommikul räägitust!

27. augusti Best Marketing Clubis vastasid osalejate küsimustele Baltika AS juhatuse liige, müügi- ja turundusdivisjoni direktor Kati Kusmin ja Baltika Grupi turundusosakonna juht Jaanika Terasmaa.

Millised  on praegu Baltika väljakutsed?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700