14. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ADC*E toob Balticbestile David Gamrasni

ADC*Estonia toob Balticbesti festivalile uue esineja - David Gamrasni, Taivas Ogilvy CEO (Soome). 29. augustil astub David üles Balticbesti konverentsipäeva viimase esinejana. Oma ettekandes - "NAKED TRUTH OF BALTIC ADVERTISING AND DESIGN: how to effectively present your job to client/festival" - jagab ta oma kogemusi Kuldmuna reklaamikonkursilt. Ta toob välja nii positiivset kui negatiivset ning juurde ka näiteid rahvusvahelistelt konkurssidelt. Lisaks jagab ta arvukalt nõuandeid, kuidas oma tööd võimalikult hästi vormistada ja presenteerida. Ka siis, kui selleks ei ole eelarvet.

 

David Gamrasni juhib Soome rekaamiagentuuri Taivas, mis on osa suuremast Ogilvy grupist. Lisaks annab ta turunduse ja brändingu teemadel loenguid erinevates kõrgkoolides. Varasemalt on David töötanud ka agentuurides TBWA Helsinki ja SEK.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700