Autor: Silja Oja • 3. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra otsib turundusspetsialisti

Kui Sa tunned huvi põllumajandussektori vastu, oled loominguline, ambitsioonikas, hea pingetaluvusega ja hea suhtleja, siis see tööpakkumine on just Sulle mõeldud. Konkursi tähtaeg on 13. juuni!

Scandagra Eesti AS on Scandagra Group AB tütarettevõte Eestis. Scandagra Eesti AS tegeleb loomasööda tootmise ja müügiga, väetiste ja taimekaitsevahendite ostmise ja müügiga, teravilja, rapsi, seemnete ja silo tarvikute ostmise ja müügiga, põllumajandustarvikute hulgi- ja jaekaubandusega.

Meie peamised üksused asuvad Viljandis, Elvas, Tartus ja Laupal. Hetkel on Scandagra Eestil kokku 10 kauplust üle Eesti, millest 2 kannavad GreenGrow nime ning 8 on mõnevõrra spetsiifilisemad põllumajanduskauplused, kes pakuvad meie laia tootevalikut. Me pakume tööd üle 100-le inimesele. Lisainfo www.scandagra.ee.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700