Autor: Silja Oja • 29. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Antalis otsib turundusjuhi assistenti

Pakume tööd turundusjuhi assistendile tähtajalise töölepingu alusel. Kandideerimise tähtaeg on 6. juuni.

Pakume tööd turundusjuhi assistendile tähtajalise töölepingu alusel.

Sinu tööülesannete hulka kuulub kampaaniate, kliendiürituste ja koolituste ettevalmistamine; turundusmaterjalide keeleline korrektuur ja tõlkimine; kodulehe haldamine ning muud jooksvad ülesanded. Töötad igapäevaselt erinevate ettevõttes kasutusel olevate kliendi- ja tootebaasidega ning seega peaksid valdama nii Office kui soovitavalt ka Adobe programme.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700