Autor: Silja Oja • 26. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INTERVJUU! Siiri Viinapuu: Energiavaldkond liigub samas suunas telekomiga

Elektrum Eesti turundusjuht Siiri Viinapuu räägib, kuidas iseenesestmõistetavast asjast nagu elekter on saanud toode, mida turundada.

Oled aastaid töötanud telekommunikatsioonisektoris, kuid eelmisel sügisel otsustasid asuda juhtima Eesti suuruselt teise elektrimüüja Elektrumi turundust. Miks ja kuidas sai sinust Elektrumi turundusjuht?

Tegelikult alustasin Elektrumis juba möödunud aasta suvel ja ehkki esimesed paar kuud oleksid võinud mööduda sisseelamise tähe all, siis ega väga palju aega selleks ei jäänud. Küllap ütlevad niimoodi paljud, kuid tundsin peale aastaid telekomisektoris töötamist vajadust muudatuste ja uute väljakutsete järele – energiasektor on kahtlemata pakkunud selle lühikese aja jooksul äärmiselt intensiivset kogemust. Elektrumi puhul sai minu jaoks määravaks, et saan olla paljude asjade loomise ja tegevuste alguse juures. See on ühe turundusjuhi jaoks alati meeldiv boonus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700