15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas võita sama tööga nii Kuldmuna kui Digitegu

Lets Do It World! Virtual Cleanup kampaania võitis nii Kuldmuna kui ka Digitegu konkursid. Kuldmunal hinnatakse pigem ideed ning Digitegu konkursil eelkõige tulemust – antud kampaania vastas mõlemale kriteeriumile ja tänu sellele oli edukas ka mõlemal konkursil.

Rotermanni kontorihoone naabrid Age McCann ja ADM Interactive on füüsilise läheduse muutnud hästi toimivaks koostööks. Näiteks Lets Do It World! Virtual Cleanup kampaania võitis nii Kuldmuna kui ka Digitegu konkursid. Kuldmunal hinnatakse pigem ideed ning Digitegu konkursil eelkõige tulemust – antud kampaania vastas mõlemale kriteeriumile ja tänu sellele oli edukas ka mõlemal konkursil. Age McCann, ADM Interactive ja klient töötasid kampaania välja koos ühtse meeskonnana. Puudus n-ö peatöövõtja ja alltöövõtja suhe, kogu töö teostati ühtse meeskonnana, mida juhtis üks projektijuht, kes muuhulgas oli mõlema agentuuri palgal.

https://www.youtube.com/watch?v=-sUFc_7OIxQ

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700