Autor: Silja Oja • 26. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna võidutööd kandideerivad mainekale rahvusvahelisele auhinnale

24. - 26. aprillini Valgevenes toimuval ühel regiooni suurimal rahvusvahelisel reklaamifestivalil "Belõi kvadrat" on osalemas ka kuus Kuldmuna võidutööd. Eestit esindavad žüriis digiekspert Peeter Marvet loovagentuurist Newton ja Taevas Ogilvy tegevjuht Rein Iida. Osaleda saavad eelmise aasta ja selle aasta esimestel kuudel valminud tööd ning neid saab saata 31. märtsini.

Festivalil korduvalt osalenud loovagentuuri Newton tegevjuhi Rivo Räime sõnul on sõlmitud kokkulepe festivali korraldaja Alena Ustinovichiga, et Loovusfestivali Kuldmuna 2014 konkursi kuus võidutööd saavad festivalil tasuta osaleda.

Rivo Räime sõnul on tegu hea võimalusega eestlaste oskusi ja loovkäekirja laiemalt tutvustada. „Kui Eesti tööd paistavad silma ja meil on nn kõva tegija maine regioonis, siis on suurem võimalus sealt ka rahvusvahelisi kliendisuhteid leida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700