Autor: Silja Oja • 10. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Sotsiaalmeedia parimad praktikad" esinejate hulka lisandusid Epp-Kristiina Keerov ja Heikki Sal-Saller

Best Practice on konverentsiformaat, mis keskendub praktiliste kogemuste jagamisele. Laval on ainult praktikud, kes räägivad oma lugusid ning jagavad kogemusi ja õppetunde. 30. aprillil toimuv sotsiaalmeedia konverents annab ülevaate erinevate ettevõtlussektorite sotsiaalmeedia parimatest praktikatest. Esinejad vastavad järgmistele küsimustele:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700