Autor: Silja Oja • 19. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cannes Lionsit esindab Eestis nüüdsest Äripäev

Maailma suurima loovusfestivali Cannes Lions esindusõigus läks alates veebruarist üle Äripäevale, projekti hakkab juhtima Best Marketing. Lisaks Cannes Lionsile tuleb Äripäevale veel kuue loovusfestivali esindusõigus, sh Eurobest. Augusti lõpus korraldab Best Marketing ülebaltilise loovusfestivali BalticBest 2014, mis on ühtlasi tänavu detsembris Helsingis toimuva Eurobesti festivali regionaalne eelvoor.

Lisaks Cannes Lionsile tuleb Äripäevale veel kuue loovusfestivali esindusõigus: Eurobest, Dubai Lynx, Spikes Asia, Asian Marketing Effectiveness, Digital Asia ja Lions Health.

„Äripäeva strateegia on oma uudisveebide kaudu pakkuda erinevatele sihtrühmadele informatsiooni ja sündmusi. Cannes Lionsi festivali esindamine täiendab Best Marketingi pakutavat uudiste ja sündmuste valikut turundajate sihtrühmale. Viime Eesti turundusinimesed maailma suurimale loovusfestivalile ja toome maailma turunduse valdkonna tipud Eestisse esinema,“ ütles Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700