6. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 10 DIGITAALKAMPAANIAD AASTAST 2013

Inimesed ei taha jagada reklaame – nad jagavad häid lugusid ja meelelahutust. Digireklaami meka on Austraalia. Žüriid armastavad sotsiaalreklaami.

Best Marketing hoiab pidevalt silma peal kogu maailma olulisematel digitaalse reklaami konkurssidel. 2013. aastal jälgisime 40 reklaamikonkurssi kogu maailmast ja võtsime luubi alla 400 digitaalse reklaami kampaaniat, mis võitsid kas kulla või peaauhinna.

Selle analüüsi tulemusi kasutame „The Best of Digital Marketing“ konverentsi programmi koostamisel (toimub Tallinnas 29. jaanuaril 2014).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700