Autor: Silja Oja • 3. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Triinu rukkileiba tunnustati Euroopas

Leiburi leivatehase ning kommunikatsioonibüroo Hamburg ja Partnerid ühisprojekt „Leiburi leivategu“ kandideerib käesoleval aastal Euroopa parimaks toiduainete PR projektiks.    

„Leiburi leivategu“ on nomineeritud European PR Awards ühes konkurentsitihedamas, toiduainetööstuse kategoorias koos viie projektiga. Lisaks saavutas projekt nominatsiooni ka Balti riikide kategoorias. Kokku kandideeris erinevates kategooriates üle 1500 PR projekti ning võitjad kuulutatakse välja 5. detsembril Münchenis toimuval auhinnatseremoonial. 

„Leiburi leivateo“ muudab eriliseks tõsiasi, et ettevõte lansseeris veel olematut toodet, mille arendusse otsustati kaasata koduleivaküpsetajad – neile korraldati konkurss ning võiduretsepti järgi alustati rukkileiva tootmist. Ühtlasi sai Leibur esimeseks suureks leivatootjaks, mis hakkas leiba küpsetama koduleivavalmistaja retsepti järgi.  

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700