Autor: Silja Oja • 26. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea Group on SEB, Balbiino, LG ja Top Connecti koostööpartner

Kolmes Balti riigis tegutseva Idea Groupi kliendiportfell on viimaste kuude jooksul täiendust saanud, alustatud on koostööd uute klientidega nagu SEB Pank, Balbiino, Top Connect, LG, Euroopa Keskpank, Botaanikaaed ja Finnlog.

SEB Panga digiagentuur kõigis kolmes Balti riigis on alates augustist Zeeland Idea Baltics. Samuti võitis SEB loovagentuuri konkursi Eestis Idea AD. Zeelandi juht Joao Rei sõnul on SEB konkursi võit toonud majja palju elevust. „Balti pangandusturu tipptegija ootab oma partneragentuurilt innovaatilisi ja silmapaistvaid digilahendusi,“ sõnas Rei.

Jäätisetootja ning külmutatud viljade ja -toitude turustaja Balbiino läheb pan-Balti projektidega sügisele vastu koos Idea AD loovagentuuriga. Idea reklaamiagentuuri juht Timo Hartikaineni sõnul sai Balbiino ja Idea koostöö alguse sel suvel Läti turule lansseeritud Mr. Big vahvlijäätise projektist. „Pakkusime loovlahenduste väljamõtlemise faasis Balbiinole võimaluse kaasata meie Läti reklaamieksperte, et tulemus lähtuks sealsest turu vajadusest ja tarbijakäitumisest,“ kommenteeris Hartikainen. „Valminud teleklipp ja välimeedialahendus aitasid Balbiinol oma eesmärke täita, plaan on Idea pan-Balti kohalolu eeliseid ka edaspidi kasutada,“ sõnas Hartikainen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700