Autor: Silja Oja • 25. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cannes Lionsi raadiokategoorias võidutsesid meeldejäävad laulukesed

Cannes Lions 2013 Grand Prix läks Austraalia metroo-ohutuskampaania "Dumb Ways to Die" eest Melbourne McCannile. Kõrgetele auhinnalistele kohtadele jõudus mitu raadioreklaami, mis esitatud muusikapalana.

Kuula "Dumb Ways to Die" raadioreklaami SIIT. Väga meeldejääv viisijupike ja vaimukas tekst on ka kulla võitnud Ragu pastakastmete reklaamidel ja Dove'i laulul, mis võitsid kulla ja mida saab kuulata SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700