Autor: Silja Oja • 11. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid Aasta Meediategu 2012 võitjad

8. märtsil toimus Aasta Meediategu 2012 žürii koosolek, mille käigus valis žürii välja võitjad viies kategoorias. Grand Prix kuulutatakse välja 13. märtsil turunduskonverentsil Password. Vaata võitjate nimekirja ja pilte žürii koosolekust!

Žüriisse kuulusid Marika Jahilo (Alpha Baltic Media), Kätrin Maidla (Idea Havas Media), Meelis Järvela (Inspired Universal McCann), Hanno Kindel (Media House), Olga Peresild (MediaCom), Eve Järve (Aegis Media), Jana Arendi (OMD), Helle Vetik (Mindshare) ja Indrek Soom (Initiative).

Meediategu 2012 innovatsioonikategooria võitja:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700