Autor: Silja Oja • 8. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBS pakub turunduspraktikutele enesetäiendust finantsalal

EBS avab sügisel uue magistritaseme õppekava koos Nottingham Trent University’ga Inglismaal. Võõrsil tuleks elada vaid kolm kuud kaheaastasest õppeajast, mis tähendab, et välisõpinguid saab endale hea tahtmise korral lubada ka Eestis elav ja töötav pereinimene. Lähemalt räägib EBS-i turundusprofessor Katri Kerem.

EBS tähistab 2013. aastal oma 25. tegevusaastat ning avab sügisel uue magistritaseme õppekava koos Nottingham Trent University’ga Inglismaal. Tegemist on kaheaastase ühisõppekavaga, mis kannab nime European Business and Finance. Sellist ühisõppekava välisülikooliga ei paku ükski Eesti ülikool, seega on tegemist üsna unikaalse haridustootega. 

EBS-i turundusprofessor Katri Kerem:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700