Autor: Silja Oja • 16. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Corpore ja JL&P ühendasid jõud 

Kommunikatsiooniettevõtte Corpore omandas enamusosaluse suhtekorraldusbüroos JL&P. Corpore aktsionärid Meelis Kubits, Allar Tankler ja Dainis Hirv ning JL&P asutaja Kristi Liiva viisid läbi aktsiatevahetuse, mille tulemusena omandas Kristi Liiva osaluse Corpore ettevõtete grupis ja asub tööle selle tegevjuhina. Sama tehinguga omandas Corpore enamusosaluse Kristi Liiva poolt koos partneritega asutatud JL&P-s.

Sama tehinguga omandas Corpore enamusosaluse Kristi Liiva poolt koos partneritega asutatud kommunikatsiooni-büroos JL&P, mis jätkab senise tegevjuhi Karita Salli juhtimisel klientide nõustamist iseseisva meeskonnana JL&P kaubamärgi all Corpore ettevõtete grupis. 

1995. aastast Eesti suhtekorraldusturul tegutsenud Meelis Kubits jätkab Corpore nõukogu esimehe ja konsultandina Corpore klientide nõustamist. Corpore nõukokku hakkab kuuluma lisaks senistele liikmetele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele veel Corpore konsultant Janno Toots.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700