Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 21. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Videod: nalja turundusteo paremate arvel

Turunduskonverentsi "Password 2012" teise päeva tipphetk oli auhinnagala, mida juhtis ADM Interactive loovjuht ja üks "Turundustegu 2011" konkursi žürii liikmetest Erki Peinar.

Lisaks Gala modereerimisele valmistas Erki ka kuus humoorikat videoklippi, mida esitleti Turundustegu finalistide ettekanete eel. Nüüd on hea võimalus neid klippe vaadata best-marketing.ee vahendusel ka kõikidel neil kes Galal koha peal ei viibinud.

Best Marketing toob siinkohal ära Prisma paroodia.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700