Autor: Silja Oja • 1. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Meediategu konkursil osaleb 8 meediaagentuuri

Aasta Meediategu 2011 konkursil osaleb 8 meediaagentuuri kokku 24 tööga. Konkursi korraldaja Hando Sinisalu sõnul on konkursile laekunud tööde arv läbi aastate olnud väga stabiilne.

Tänavune konkurss erineb varasematest selle poolest, et meediatüüpide põhiste kategooriate (TV, print, jne) asemel on kategooriad turundusliku eesmärgi põhised - lansseering, bränding ja müügiedendus.

Konkursi finalistid valib žürii 6. märtsil ja Aasta Meediategu Grand Prix võitja selgub 16. märtsil Passwordi konverentsi raames.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700