Autor: Silja Oja • 7. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva seminar: Kuidas olla edukas riigihangetel?

Äripäev korraldab 15. detsembril algusega kell 9.50 Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpias seminari „Kuidas olla edukas riigihangetel?“. Soodushind kuni 8. detsembrini: 149 € + km.

2011. aasta kümne esimese kuuga toimus 4998 riigihanget, mille tulemusel sõlmiti 5628 lepingut. Riigihangetel osalejate vahel on tihe konkurents ning igal ettevõttel on tugev soov võita. Edukas pakkumus peab vastama täpselt hankija nõuetele ning eristuma konkurentidest. Lisaks Eestis korraldatavatele riigihangetele on Eesti ettevõtetel võimalus osaleda ka välishangetel, mis võib osutuda kordades keerulisemaks kui kohalikel hangetel osalemine.

Advokaadibüroo Entsik & Partnerid vandeadvokaat Marko Mehilane reastab seminaril kolm enamlevinud hankevaidluse põhjust. Mehilane keskendub oma ettekandes hankevaidlustele ning selgitab, kas hanke vaidlustamine on ettevõtjale ainuke võimalus oma õiguste kaitseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700