Autor: Silja Oja • 1. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

smartADi juhiks sai Meelis Vill

1. detsembrist on smartADi tegevjuhiks Meelis Vill, kes varem töötas Delfi müügidirektorina. Seni ettevõtet vedanud Rando Rannus keskendub smartAD grupi geograafilisele laiendamisele ja tootearendusele. Tänavu viimastel kvartalitel on smartAD näidanud 60% kasvu.

"smartAD on kasvanud harukordselt jõuliselt, kuna ettevõtetel on tekkinud vajadus suunata oma internetireklaami täpsemalt ja targemalt. Näiteks pole smartAD'i jaoks probleem teha kampaania Võrumaal elavatale spordifännidele ajavahemikus 8.00 - 10.00 hommikul. Kahuriga sääse tapmise aeg peab lõppema," rääkis Meelis Vill.

"Meelise suhtevõrgustikus on palju meile vajalikke otsekliente ning varasematest aegadest on tal hea klapp meedia- ja reklaamagentuuridega. Lisaks on Meelisel tehnoloogiline kogemus kodulehtede loomise ja sinna reklaami müümise alal," ütles firma üks asutaja Rando Rannus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700