25. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiarvustus: „Erinevus rikastab” välimeediakampaaniast

Heasoovlikult puudustest ehk humanitaari pilguga. Autor: reklaamiagentuuri TBWA\Guvatrak copywriter Laura Noodapera.

"Erinevus rikastab" on TTÜ õiguse instituudi võrdse kohtlemise edendamise kampaania, millele on huvilised saanud kaasa elada 2010. aastast alates. Lõpmatute kahinate saatel on korraldatud paljugi põnevat, näiteks organiseeritud rahvusvaheliselt tunnustatud filmifestivalil PÖFF inimõiguste eriprogramm. Aktsiooni viimane välimeediakampaania paigutati linnaruumi 7. novembril – ja sellest põgusalt juttu tulebki.

Kui eelmisel aastal tegeleti üldise vähemuste temaatikaga, siis käesoleva kampaania käigus on sihtmärgiks valitud seksuaalvähemused. Eesmärgiks on avaliku elu tegelaste vahendusel näidata, et seksuaalne orientatsioon on vaid üks osa inimesest, mistõttu ei tohiks sellest sõltuda kellegi õigused või võimalused ühiskonnas läbi lüüa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700