Autor: Silja Oja • 22. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja pakub tööd turundusspetsialistile

Tallinna Kaubamaja on Eesti jaekaubanduse lipulaev ja suunanäitaja.  Meie turundustiimis saab tööd särav ja ideedest pakatav TURUNDUSSPETSIALIST, kes vastutab Kaubamaja Laste-, Kodu- ja Toidumaailma turundustegevuse eest. Kandideerimise tähtaeg on 2. detsember 2011.

Sobiv kandidaat:

• armastab kirglikult kõike, mis on seotud kodu ja lastega• omab turundusalast kogemust või haridust• oskab korraldada kampaaniaid ja turundusüritusi• on kursis viimaste turundustrendidega• valdab väga hästi eesti keelt, sealjuures omab suurepärast kirjalikku väljendusoskust• suudab iseseisvalt eesmärke püstitada, plaane teha ja neid ellu viia• on positiivse ellusuhtumise- ja  kiire taibuga meeskonnamängija.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700