Autor: Silja Oja • 17. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Päevalehe ja Eesti Ekspressi digilehtede lugemisvõimalused on nüüd veelgi avaramad

Sel aastal hoo sisse saanud Eesti Ekspressi ja Eesti Päevalehe digilehed on toonud Eesti lugejateni täiesti uues vormis ajakirjanduse. Kümnete tuhandete lugejatega digilehed pakuvad paberlehest või online-meediast erinevat lugemiselamust ja interaktiivsust. Samal ajal on digilehed ise pidevas muutuses, äsja uuenesid digilehed veebis ja Androidi tahvelarvutis.

Veebis oleva digilehe (ajaleht.epl.ee ja ajaleht.ekspress.ee) uus versioon on kiirem ja pakub uusi võimalusi. Näiteks laetakse ühte artiklit lugedes taustal alla ka teisi artikleid. Nii peaks lehe läbilugemine olema sujuvam, sest enam ei pea iga artikli puhul selle laadimist ootama. Samuti täienes veebis oleva digilehe kasutajaliides. Näiteks saab nüüd hüpata läbi kiirvaate lehe huvi pakkuvasse rubriiki. Olulise täiendusena on nüüd lihtne digilehti ka sõpradele-tuttavatele jagada. Kui loed artiklit, mida tahad kindlasti teistega jagada, saad selle postitada oma Facebook-i ja Twitteri lehele või saata sõbrale otse e-kirjaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700