3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNS Emor otsib oma ridadesse analüütikut

TNS Emor on Eestis juhtiv rahvusvaheline turundusuuringute ja konsultatsioonide ettevõte, kes otsib oma ridadesse hea kuuenda meele, analüüsijavaistu ja apteekritäpsusega analüütikut.

Sinu ülesandeks on koos TNS Emori uuringuekspertidega meediavaldkonna seireuuringute läbiviimine, osalemine põnevate ja mahukate andmekogude haldamisel ja analüüsil ning uute uuringulahendite väljatöötamine ja arendamine. Igapäevatöö hõlmab ka tööd erinevate meediaanalüüsi tarkvarade ja andmebaasidega, samuti klientide koolitust ja tuge.

Eeldused kandidaadile:- tehniline taip ja süsteemne ning loov mõtlemine ja analüüsivõime;

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700