14. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotogalerii: Äripäeva Turunduse TOP 2011 võitjad selgunud!

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel alustab Turunduse TOP 2011 võitjate autasustamist15. septembril kuulutati välja Äripäeva Turunduse TOP 2011 võitjad. Best Marketing teeb siinkohal avalikuks valdkondade võitjad. Esmaspäeval, 19. septembril on Äripäeva vahel eriväljaanne Turunduse TOP, kust saab TOP-i võitjate, finalistide ja edetabelite kohta pikemalt lugeda. 

ÄRIPÄEVA TURUNDUSE TOP 2011 VÕITJAD:

osas läks võit jagamisele:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700