22. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

24. augusti Best Marketing Club välja müüdud!

Best Marketing Club #18 Esinejad: Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines EstrinSwedbanki korporatiivsuhete juht Kristiina Tamberg Swedbanki valdkondade turundusjuhid Lola Tehver ja Kätlin KüttTNS Emori poolt uuringuekspert Esta KaalKuupäev: kolmapäev, 24. august 2011 Kellaaeg: 9.30 – 12.00 Korraldaja: Best Marketing Toetaja: TNS EmorKoht: TNS Emori koosolekusaal, Tammsaare Ärikeskus aadressil Tammsaare tee 47, Tallinn.

Best Marketing Club on turundus- ja reklaamivaldkonna töötajatele mõeldud hommikukohvi vormis seminar, mis toimub kord kuus. Visiitkaardid on soovitav kaasa võta, sest Best Marketing Club on koht, kus saab luua uusi väärtuslikke kontakte.

NB! 24. augusti Best Marketing Club välja müüdud!Ines Estrin, kes juhib panga turundust alates oktoobrist 2008. Ta on Swedbanki meeskonda kuulunud alates 1995. aasta märtsist ja täitnud viimased 11 aastat turunduse valdkonna ülesandeid erinevate äriüksuste koosseisus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700