28. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patrik Kupenko, MediaCom: ''Cannes Lionsil saab iga päev kogeda ''hea idee'' hetke''

Cannes'is tasub käia inimestel, kes soovivad puudutada homseid trende ning saada inspireeritud. Festivali esinejate nimekiri on pungil tööstuse veduritest, kes suudavad inspireerida ja käima panna iga turundusinimese – selles pole kahtlustki.

Cannes'ist tagasi jõudnud inimestes on peale ilusa jume kohe märgata ideede tulva, millest loodetavasti jagub järgmise aastani. Loovate ja inspireerivate mõtete kõrval saab Cannes'ist kindlasti ka praktilisemaid mõtteid ja tööriistu.

Mõtlemapanevamad esinemised olid Google (Eric Schmidt), Dr Edward de Bono ja Kraft Foodsi poolt esitletud Malcom Gladwell. Lisaks väga palju tehnoloogiat ning sisuloomet puudutavaid esinemisi, mis panid pastaka kohe liikuma - mitte ettekandest märkmete tegmiseks, vaid pigem endal tekkinud ideede üleskirjutamiseks. Seda „hea idee“ hetke saab seal igal päeval kogeda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700