8. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki korporatiivkliendijuht Katrin Karing: ''Konverentsi korraldamine laeval ei ole kallim kui maa peal''

Kas olete tundnud, et ükskõik kui suur poleks stress või kohustuste koorem – laeva astudes on kohe tunda justkui uut hingamist ja mõtted selginevad. Tallinki korporatiivkliendijuht Katrin Karing tutvustab, missugused on plussid, kui korraldada seminar, koolitus, ajurünnak või tooteesitlus laeval. Kas seminari-konverentsi-koolitust saab teha ka siis, kui laev seisab sadamas, või peab tingimata merereisile minema? Üritusi saab teha ka siis, kui laev seisab sadamas: kõik toimib samamoodi nagu teisteski ruumides maa peal. Kuna Tallinkil on palju laevu, siis on ka võimalusi palju. Erinevus on vaid selles, et laevale minekuks on vaja osalejate nimesid ja sünnikuupäevi ning kõigil peavad kaasas olema isikut tõendavad dokumendid. Seminari saab korraldada sõites Rootsi või Soome ning ka sadamas laeva seisu ajal. Ka Soome kruiisi ajal on võimalik laevale ööbima jääda ja lahkuda Tallinnas laevast alles hommikul.

Missugused on klientide kõhklused-kahtlused, kui kõne all on ürituse korraldamine laevas?

Sageli arvab ürituse läbiviija, et on keeruline teada saada osalejate sünnikuupäevi, mida on kindlasti vaja laevale minekuks. Samas – kui lisada vastav väli registreerimise ankeeti, on vajalik info kohe käes. Samuti kardetakse, et korraldamine on kuidagi keerulisem, kuid selle pärast pole vaja muretseda, sest Tallink aitab kõik asjad kliendi eest korda ajada. Kui tegemist on mõne keerulisema ja suurema konverentsiga, siis läheme ka ise kindlasti reisile kaasa. Vahel on tunda eelarvamust, justkui oleks konverentsi korraldamine laeval kallis. Tegelikult on hinnad maapealsete konverentsi-ruumide omaga täiesti võrdväärsed.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700