5. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuhina asus tööle Evelin Ojamets

Tänasest asus Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuhi ametisse Evelin Ojamets, kes vastutab nüüdsest Coca-Cola korporatiivse maine, turundus- ja brändikommunikatsiooni, valitsus- ja partnersuhete ning suhluse eest meedia ning avalikkusega Eestis, Lätis ja Leedus.

Varasemalt on Evelin Ojamets töötanud aastaid turunduskommunikatsiooni meeskonna juhi ja strateegilise konsultandina Hill & Knowltonis.

Seni töötas Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuhina Annikky Lamp, kes suundus nüüd Keskkonnaministeeriumisse Keit Pentust nõustama.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700