31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enn Parel ABC Kinga ja Shu juhiks, Anne-Liis Ostov Kaubamaja turundusdirektoriks

Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel (fotol) asub alates tänasest juhtima kingakette ABC King ja Shu.

Jalatsikettide senine tegevjuht Erkki Laugus lahkus nii AS-i ABC King kui ka OÜ Suurtüki NK juhatusest ja asub tööle vastloodud kaubamajade tegevdirektori ametikohale, teatas Tallinna Kaubamaja Tallinna börsile.

Siiani kaubamajade operatiivjuhtimise eest vastutanud Raul Puusepp keskendub Kaubamaja kontserni juhtimisele. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700