23. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT tehnoloogiadirektorist saab TeliaSonera Euraasia üksuse tehnoloogiavaldkonna juht

EMT tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg asub alates 1. juulist 2011 juhtima TeliaSonera Euraasia üksuse tehnoloogiavaldkonda. Grünberg asub tööle tähtajalise lepinguga pikkusega kaks aastat.

TeliaSonera Euraasia üksus hõlmab Kasahstani, Aserbaidžaani, Usbekistani, Nepaali, Gruusia, Moldova ja Tadžikistani operatsioone peakontoriga Istanbulis. Osaliselt vastutab Euraasia üksus ka Venemaa, Türgi ja Kambodža operatsioonide eest.

„Kahtlemata on Tõnu Grünbergi edutamine niivõrd vastutusrikkale positsioonile suur tunnustus nii tema kui kogu EMT tööle,“ ütles EMT juhatuse esimees Valdo Kalm. „EMT on TeliaSonera grupis tuntud kui innovatsiooniliider ning paistnud silma kõrge ja läbimõeldud tehnoloogiakvaliteediga, mille saavutamisel on oluline roll olnud just Tõnul. Täname EMT nimel teda tehtud töö eest ning soovime edu uuel ametipostil.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700