18. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

31. mail toimub Tallinnas ettevõtjate ja ülikoolide koostööpäev ''Liftiga tulevikku''

31. mail 2011 kell 9.45 - 17.00 toimub Salme Kultuurikeskuses (Salme 12, Tallinn) ettevõtjate ja ülikoolide koostööpäev ''Liftiga tulevikku''.Päeva eesmärk on suunata ja innustada ettevõtjaid panustama innovatsiooni ning arendustöösse, pakkuda ülikoolide ja ettevõtete vahelisi koostöövõimalusi ning julgustada läbi inspireerivate näidete suurelt mõtlema.

Päeva keskmes on innovatsioon ja arendustöö, mistõttu on ettevõtjatega koos laval ka teaduse esindajad, et esitleda mitmeid põnevaid projekte, mida viimastel aastatel on ettevõtetega koostöös ettevalmistatud ja mille tulemused lähemas tulevikus ka turule jõuavad.

Salme Kultuurikeskuse esimesel korrusel toimub Eesti ülikoolide mess, kus Tartu Ülikooli, Tallinna Tehnikaülikooli, Eesti Maaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia, Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Eesti Mereakadeemia teadustöö esindajad tutvustavad ettevõtjatele pakutavaid teenuseid ja demonstreerivad teadustöö tulemusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700