16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: EMT loosikampaania edust ja ebaedust Facebookis

Facebookis turundamisel kehtivad nii Eesti reklaamiseadused kui ka Facebooki enda reeglid. Viimastel kuudel on Eestis ette tulnud kampaaniarakenduste sulgemisi Facebooki automaatsete jälgimissüsteemide poolt. Paljud ettevõtted on oma Facebooki lehele kogunud märkimisväärse jälgijate / fännide arvu ning kampaaniate korraldamine on seetõttu seotud suuremate riskidega. On mainekujunduslikud riskid ning puhtalt äririskid, mis ennekõike seotud reaalse rahalise kuluga.

Reeglitekohane, kuid liiga edukas

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700