15. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis tuleb turule uus m-turundusteenus

Mobile Solutions Estonia toob lähiajal Eestis turule uue mobiilturundusteenuse, m-flaieri. Teenus võimaldab ettevõtetel edastada oma klientidele reklaaminformatsiooni nii teksti, pildi kui heli kujul otse mobiiltelefonile.

Mobile Solutions Estonia turundusjuhi Kristo Pajuse sõnul on pakutava teenuse näol sisuliselt tegemist multimeediasõnumi edastuslahendusega. „Pakume nii Eestis kui Põhjamaades sisuliselt täiesti ainulaadset m-turundusteenust m-flaier, mille sisuks ei ole üksnes tekst, vaid ka pildid ja heli ning seda kasvõi korraga ühes sõnumis. Idee poolest on sõnumiga võimalik edastada ka videot, kuid selle maht on võrdlemisi suur ja seega täna Eestis veel natukene ebapraktiline, kuid arendus ka selle kallal käib. Reklaami edastamisel kasutatakse nii nägemis- kui kuulmismeelt, mistõttu võime uue kanali puhul paralleele tõmmata televisioonireklaamiga. Suur eelis viimase ees aga on see, et jõuame personaalselt otse sihtgrupi taskusse nende mobiiltelefoni ekraanile,“ ütles Pajus.

Tema sõnul saavad pakutavat teenust kasutada eelkõige ettevõtted, kellel on olemas oma reaale klientide andmebaas. „Oleme täielikult spami vastased ja plaanime oma teenust pakkuda vaid ettevõtetele, kelle kliendid on andnud nõusoleku nendelt erinevate pakkumiste saamiseks. Seega ei maksa uue teenuse puhul karta ebameeldivat spami, vaid pigem senisest mugavamat viisi info kättesaamiseks. Samuti on klientide jaoks plussiks see, et erinevate soodustuste ja pakkumiste saamiseks ei pea enam midagi paberile trükkima, vaid saab flaierit pakkujale otse oma mobiili ekraanilt näidata,“ lisas Pajus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700