25. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Turunduskonverentsil tavatu formaat ja trenditeemad

12. - 13. mail Pärnu Kontserdimajas asetleidev Turundus-, Müügi- ja Klienditeeninduse konverents keskendub sel korral erinevate lugude loomisele, kogumisele ja edasirääkimisele, kuid võtab vaatluse alla ka lojaalsete klientide tekitamise ning kultuuriturunduse. Konverents pakub kohaletulnuile tavatult interaktiivset ja intensiivset kahepäevast õppust varasuvises Pärnus.

Mida on tänavu uut ja põnevat? inspireerivate ametlike vastutusalade piire ületavate lugude rääkimist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700