31. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

386 000-st Facebooki kasutajast Eestis on vähemalt 11,4% venelased

Sotsiaalmeedias turundamisele keskendunud agentuuri GOAL juht Marko Saue

Facebookis on nüüd võimalik suunata reklaami Eestis elavale venekeelsele elanikkonnale. Tänu sellele uuendusele võime öelda, et 386 000-st Facebooki kasutajast Eestis on vähemalt 44 160 ehk 11,4% vene keelt kõnelevad inimesed. Keelte järgi reklaami suunamine käib mitte selle järgi, milliseid keeli inimene valdab, vaid selle järgi, mis keeles taFacebooki kasutab.

"Kõikidel turunduskonverentsidel, kus ma käinud olen, on küsitud venekeelse sihtgrupi kohta Facebookis. Minu teada puudus täpne info Eestis elavate venekeelsete inimeste kohta Facebookis isegi uuringufirmadel. Ka internetiturundajad on vastanud siiani kui ühest suust, et enamus Eesti venekeelsest elanikkonnast kasutab Vene sotsiaalvõrgustikke ????????????? ja ????????? ning et Facebookis turundades pole mõtet venekeelsele sihgrupile keskenduda," rääkis sotsiaalmeedias turundamisele keskenduva agentuuri GOAL juht Marko Saue, kes andis Best Marketingile Facebookis reklaamimise teemal ka intervjuu:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700