27. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaam raadios vs internetis: nagu eesmärk, nõnda tulemus!

Kommentaariks Erki Heinsaare artiklile:

23. märtsil avaldas Best Marketing artikli Star FM-i müügidirektor Erki Heinsaare eksperimendist, mis võrdles reklaamimise tulemuslikkust raadios ja internetis. Siinkohal lühike meeldetuletus: reklaami sisuks oli tarbijamäng, kus SMS-i saatjate vahel loositi välja Türgi reis. Kanalite tulemuslikkuse mõõdikuks oli saadud SMS-ide arv. Eksperimendi tulemusena selgus, et raadiokanal andis kümneid kordi paremaid tulemusi kui bännerreklaamid ja oli lisaks ka oluliselt soodsam.

Kõigepealt kiidusõnad: sellised eksperimendid on igale turundajale väärt lugemismaterjal. Samas oli eksperiment siiski kallutatud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700