14. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaami- ja turundustegelased kogunevad pokkerit mängima

Juba neljandat korda toimuv pokkeriturniir T-ALL-IN-N reklaami- ja turundusrahvale leiab aset 18. märtsil kell 19:00. Kirju seltskond disaineritest, projekti-, turundus- ja tegevjuhtidest võtab seekord mõõtu nime all Jägermeister Special ehk Tasku JJ ehk kaks väikest Jäkut koheselt taskus.

Eriauhind on välja pandud Olympic-Online Team Elite mängija Evely Ventsli väljamängimise eest. Oodata on rekordilist osavõttu.

Lisainfo ja registreerimine on saadaval aadressil [email protected].

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700