14. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jane Oblikas Kontuur Leo Burnetti juhi kohal tagasi

Alates 1. märtsist on Jane Oblikas lapsepuhkuselt tagasi ning taas reklaamiagentuuri Kontuur Leo Burnett juhi ja juhatuse liikme ametis. Jane lapsepuhkusel viibimise ajal juhtis agentuuri Ants Lusti, kes nüüdsest keskendub brändingagentuuri Identity juhtimisele.

Kontuuris alustas Jane 15 aastat tagasi esimese projektijuhina. Agentuuri juhi positsioonil on ta olnud viimased 10 aastat. 2006-2007 oli ta ERALi president.

Kontuur Leo Burnett on olnud Aasta Agentuur 2003 ja 2009 ning siiani ainus Eesti reklaamiagentuur, kelle teleklipp on jõudnud rahvusvahelisel reklaamifestivalil Cannes Lions finalistide hulka (Statoil, 2006).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700