6. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Meediategu 2010 žürii tegi oma valiku

Aasta Meediategu 2010 žürii koosolek. Foto: Raul Mee, Äripäev.

Reedel, 4. märtsil 2011 toimus Äripäeva majas Aasta Meediategu 2010 žürii koosolek, kus osalesid konkursil osalevate agentuuride esindajad Arno Pae (OMD), Aare Ristal (PHD), Annely Luikmel (Mediapool), Kaarel Oja (Media Contacts), Indrek Soom (Initiative) ja Olga Peresild (MediaCom) ning kaks sõltumatut žüriiliiget, kelleks tänavu olid TNS Emori Balti regiooni juht Margo Veskimägi ja Eesti Ringhäälingute liidu juhatuse liige, Aasta Meediategu 2010 žürii esimees Toomas Vara. Žürii tööd korraldas Hando Sinisalu Best Marketingist (hääleõiguseta).

Aasta Meediategu 2010 konkursile esitati 7 meediaagentuuri poolt 24 tööd. Uuendusena toimus hindamine seekord kahes voorus. Esimesse vooru esitasid võistlejad lühibriifii, teises voorus said nad oma töid žüriile pikemalt esitleda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700