2. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea AD prognoosib tänavu 25% käibekasvu

Idea reklaamiagentuur prognoosib käesoleval aastal ettevõttele vähemalt 25% käibekasvu, mis teeb 2011. aastal agentuuri käibeks 1,35 miljonit eurot.

Käibekasvu prognoosib Idea AD reklaamituru aktiivsuse ja agentuuri aasta esimese kahe kuu tulemuste põhjal. Idea AD tegevjuhi Evelin Mägioja sõnul on reklaamiturul selgelt näha ja tunda elavnemist. Enim on tema sõnul aktiivset liikumist märgata jaekaubanduses, automüügi-, finants- ja telekommunikatsioonisektoris.

"On aeg pöörata pilgud tööjõuturule ja liita ettevõttega uusi tugevaid tegijaid,“ ütles Evelin Mägioja. Idea reklaamiagentuuris asus veebruaris loovkirjutaja ametisse varem EMI keelekeskuses tõlgi ja juhatuse liikmena töötanud Caroliina Rand ja projektijuhi kohale Royal Food Baltic OÜ tegevjuhi ja juhatuse liikmena töötanud Karin Õun. Samuti alustasid veebruarist Idea loovjuhtidena tööd ettevõtte copywriter’id Andres Siem ja Tanel Kuningas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700