14. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Age McCann alustas koostööd Selveri ja Kaleviga

Reklaamiagentuur Age McCann alustas koostööd Selveri ja Kaleviga.

Kaleviga tehti esimene projekt juba 2010. a sügisel, kui ühiselt toodi turule Désirée šokolaadide sari. Koostöö oli edukas, Kalev otsustas Age McCanniga püsivalt jätkata ning praegu töötatakse juba uute projektide kallal.

Jaanuaris algas ka koostöö Selveriga. Selveri korraldatud konkurss oli Eesti turul innovaatiline, sest erinevalt tavapärasest ei otsinud klient endale lihtsalt loovagentuuri, vaid strateegilist partnerit, kellega koos leida turunduslikele väljakutsetele terviklahendus. Konkursil ühiselt osalenud ning võitjaks tulnud Age McCanni ja Inspired Communicationsi hinnangul viivadki tulevikuarengud sinna, et kliendil pole vaja enam eraldi suhelda reklaami-, meedia- ja üritusturundusagentuuriga. Selle asemel on tal üks põhiline partner – turundusagentuur, kellega koos pannakse paika strateegia ja kes juba ise koordineerib konkreetsemaid tegevusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700