13. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildi kujul e-kirja saatmine ei ole efektiivne e-turundus

Millegipärast saavad paljud inimesed jätkuvalt oma postkasti väga halvasti koostatud e-kirju, mis esmapilgul ei sisalda mingisugust infot ning liigitatakse seetõttu kasutaja poolt automaatselt spämmiks. Usun, et kellelegi ei ole võõras olukord, kus kirja avades võib näha sellist vaatepilti:

Tihti võib leida oma postkastist ka taolise kirja, mille ainus sisu on, et kui sa ei soovi edaspidi selliseid pakkumisi, siis kliki siia. Tegevusele üleskutsuv nupp on olemas, seega vajutame! Kui saatja eesmärk oligi oma kontaktibaasist lahti saada, siis võib ta postituse õnnestunuks lugeda:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700