7. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektoriks sai Triin Lõoke

Seoses Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Liina Jaansoni õnnelikule lapsepuhkusele siirdumisega täidab ettevõttes turundusdirektori kohuseid nüüd Triin Lõoke (fotol), kes siiani töötas brändijuhi ametis.

Rakvere Lihakombinaadi turundustiimist lahkus müügiedendusjuht Dmitri Novogran, kelle ametikoht ühtlasi kaotati. 2010. aasta detsembri lõpus alustas tööd turundusassistent Maria Kristiin Peterson, kes võttis üle ka müügiedendusjuhi kohustused. Triin Lõoke täidab edasi ka brändijuhi ülesandeid.

Varasemalt on Triin töötanud reklaamiagentuuris Spring projektijuhina ning Altia Eestis tootegrupi juhi ning HoReCa müügijuhina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700