11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mille eest ma maksan meediaagentuurile?

Mille eest ma maksan meediaagentuurile? Sellise küsimuse ees on nii mõnigi turundusinimene ja selle artikliga püüab meediaagenturi MediaCom klienditeeninduse juht Maris Saarpuu tuua veidi selgust majja.

Nagu paljud turumajanduses karastunud ja tulevikule suunatud ettevõtted, on ka meediaagentuurid viimastel aastatel oma ärimudelit muutnud/muutmas. Mis on siis muutunud? Ennekõike on tänased turundusjuhid paremini informeeritud meedia hindadest, mille eest „hoolitsevad“ kanalite müügiinimesed. Kui aga meediat saab turundusjuht osta ka otse kanalist, milleks siis maksta meediaagentuurile? Turundusjuht tunneb ju oma toote tarbijaid ja eelarve on ju ka tema juhtida, milleks veel tülikaid vahendajaid?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700