11. jaanuar 2011
Ainult tellijatele

Mille eest ma maksan meediaagentuurile?

Mille eest ma maksan meediaagentuurile? Sellise küsimuse ees on nii mõnigi turundusinimene ja selle artikliga püüab meediaagenturi MediaCom klienditeeninduse juht Maris Saarpuu tuua veidi selgust majja.

Nagu paljud turumajanduses karastunud ja tulevikule suunatud ettevõtted, on ka meediaagentuurid viimastel aastatel oma ärimudelit muutnud/muutmas. Mis on siis muutunud? Ennekõike on tänased turundusjuhid paremini informeeritud meedia hindadest, mille eest „hoolitsevad“ kanalite müügiinimesed. Kui aga meediat saab turundusjuht osta ka otse kanalist, milleks siis maksta meediaagentuurile? Turundusjuht tunneb ju oma toote tarbijaid ja eelarve on ju ka tema juhtida, milleks veel tülikaid vahendajaid?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700