9. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TallinnHotels uuendas koostöös WSI Online’ga oma kodulehte

TallinnHotels uuendas koostöös WSI Online’ga oma kodulehte aadressil www.tallinnhotels.ee .  

Uus koduleht on mugavam ja kliendisõbralikum, ühendades nelja TallinnHotels hotelli kodulehed: Savoy Boutique Hotell, Hotell Bern, Taanilinna Hotell ja City Hotel Portus. Kliendile annab uus koduleht parema ülevaate TallinnHotels'i erineva tasemega hotellide majutus- ja konverentsivõimalustest ning toitlustuskohtadest Tallinna kesk- ja vanalinnas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700